برند :
آرام الکتریکموجود در انبار
ولتاژ: 85-265 ولت
فرکانس: 50 هرتز
قطر بیرونی: 11 سانتیمتر
قطر برش : 8 سانتیمتر
عمر مفید: 30000 ساعت
800,000ریال / عدد
گارانتی: 36 ماه
کاربردها:
پنلهای LED به عنوان جدیدترین محصولات روشنایی تاثیر بسیاری در بازگذاشتن دست طراحان دکوراسیون داخلی در نورپردازی فضاها داشته است. پنلهای بکلایت مصرف برق کمی دارند و میتوانند نوری کاملاً یکنواخت، ملایم و بدون خیرگی و باکیفیت را در فضا منتشر کنند. این پنلها به دلیل داشتن نور با کیفیت مناسب میتواند هم به عنوان المان تامینکننده روشنایی محیط و هم به عنوان عنصری برای تزئین و نورپردازی فضا مورد استفاده قرارگیرد. بنابراین این چراغها را میتوان در ساختمانهای اداری، تجاری، هتلها، فروشگاهها، سالنهای نمایش و غیره استفاده کرد و به دلیل مصرف کم انرژی میتواند جایگزین خوبی برای چراغهای کممصرف و قدیمی باشد.
در این محصول هیت سینک قوی طراحی شده است که باعث بالا رفتن طول عمر آن می شود. این قطعه در تولید تجهیزات گوناگون برای کاهش گرمای تولیدی منبع و کنترل حرارت استفاده میشود. هیت سینک به طور گستردهای در تولید وسایل الکترونیک که قطعات حساس به افزایش دما دارند، بهکار برده میشود. این قطعه حرارت تولیدشده را جذب میکند و به تدریج از خود تخلیه میکند و به این طریق حرارت محصول را کنترل میکنند. هیت سینکی که داخل LED بهکار برده میشود برای جذب و انتقال گرمای حاصل از تابش نور LED و انتقال آن به هیت سینک خارجی میباشد. زیرا حرارت بالا باعث آسیب به فسفر داخل LED میشود که این آسیب باعث کاهش نور خروجی، تغییر رنگ و طول عمر LED میشود. به همین دلیل انتخاب هیت سینک در محصولات روشنایی اهمیت فراوانی در کیفیت نور دارد. جنس هیت سینک به مواردی همچون مقدار حرارتی که باید دفعکند و هزینهای که باید بابت ساخت هیت سینک پرداخته شود بستگی دارد. فلزات هدایتکنندهی مناسبی برای الکتریسیته و حرارت میباشند اما از هر فلزی نمیتوان برای ساخت هیت سینک استفاده کرد. به عنوان مثال طلا بهترین گزینه برای ساخت هیت سینک میباشد چون حرارت را بهخوبی دفع میکند ولی به دلیل گرانقیمتبودن گزینهی مناسبی برای ساخت هیت سینک به حساب نمیآید.
از مس هم میتوان استفاده کرد اما مس دارای چگالی زیادی بوده و بسیارسنگین است، درنتیجه افزایش هزینه را به دنبال میآورد و باعث محدودیت استفاده از این فلز برای ساخت هیت سینک میشود.
در این بین آلومینیوم بهترین گزینه برای ساخت هیت سینک است زیرا چگالی کمی داشته و ارزانقیمتتر است و از همه مهمتر توانایی دفع حرارت بسیارخوبی هم دارد. آلومینیوم به خود رطوبت را جذب نمیکند، ترک نخورده و پاره یا شکافته نمیشود وهمچنین نسبت به خوردگی بسیارمقاوم است. در واقع هیت سینک آلومینیوم بهترین گزینه برای تولیدکنندگان سیستمهای الکتریکی و... میباشد.
ویژگیها:
- رنگ: مهتابی
- توان: 7 وات
- قطر بیرونی: 11 سانتیمتر
- قطر برش: 8 سانتیمتر
- تعداد در کارتن: 100 عدد
- وارانتی: 36 ماه
- قابلیت نصب در انواع سقفهای گچی، کناف یکپارچه و سقف مشبک
- پخش نور یکنواخت و ایدهآل جهت روشنایی فضاهای داخلی
- طول عمر بالا و صرفهجویی قابل ملاحظه در مصرف انرژی
- مقاوم در برابر اتلاف نور
- مصرف انرژی A++
- دو سال ضمانت تعویض
استانداردها:
مقررات ملی ساختمان مبحث ۱۳ سال ۹۵
پیوست ۲- مبانی عمومی سیستم روشنایی داخلی صفحه ۱۷۵-۱۸۸
۲-۴-۱۳ برآورد توان کل نصب شده صفحه ۳۹-۴۰
۳-۶-۵-۱۳ روشنایی ایمنی صفحه ۶۷-۶۹
جدول ۱۳-۷-۱-۵ حداکثر افت ولتاژ در مدارهای توزیع صفحه ۸۰
۱۴-۱-۷-۱۳ سطح مقطع هادیها صفحه ۸۵
پ-۵-۱-۷ صفحه ۲۰۲
تاریخچه محصول:
با کشف آتش اولین شکل از نور مصنوعی برای روشنکردن ناحیه آتش و یا مشعل به کار گرفته شد. این چنین بود که در هزاران سال قبل از میلاد مسیح آتش در غارهای شهر پکن افروخته شد. مردم ماقبل تاریخ با ریختن روغن در چراغ، محیط اطراف خود را روشن میکردند. این چراغها از مواد طبیعی مانند سنگها، پوستهها، شاخ و برگ درختان ساخته شده بودند و با گریس پرشده و فتیله بر روی آن قرار میگرفت. از کرم شبتاب نیز بهعنوان منبع نور استفاده میشد. بعد از آن شمع و چراغ شیشهای و سفالی هم اختراع شدند، لوستر یک شکل اولیه از لامپ بود. کاهش عمده در هزینههای روشنایی با کشف روغن نهنگ رخ داد. استفاده از روغن نهنگ پس از آن که ابراهیم گسنر زمین شناس کانادایی برای اولین بار نفت سفید را در سال 1840 تولید کرد کاهش یافت و باعث شد که هزینه روشنایی باز هم کاهش یابد. در سال 1850 به علت کمبود نهنگ قیمت روغن نهنگ به طور چشمگیری افزایش یافت و همین باعث کاهش استفاده از آن در روشنایی شد.
در سال 1860استفاده از گاز و نفت سفید در روشنایی به جای روغن نهنگ رواج یافت. ناقوس مرگ نهایی استفاده از روغن نهنگ در سال 1859 زمانیکه نفت خام کشف شد و صنعت نفت به وجود آمد، به صدا در آمد. روشناییهای گازی به اندازه کافی مقرون به صرفه نبود و در چراغهای خیابانی در سطح شهرها و نیز برخی از ساختمانهای تجاری و منازل افراد ثروتمند بهکار گرفته شد. افت بزرگ بعدی در قیمت روشنایی در سال 1880 با معرفی سیستمهای روشنایی قوس کربنی برای فضا و خیابانهای بزرگ و لامپهای رشتهای برای روشنایی محیط داخلی و خارجی بهوجود آمد. با گذشت زمان سیستمهای روشنایی در همه جا در کشورهای توسعه یافته رواج یافت. الگوهای خواب تغییر کرد. بهبود روشنایی در شب، امکان فعالیت بیشتر را فراهم کرد و وجود چراغهای خیابانی موجب کاهش آمار جرم و جنایت شهری گردید. در اواخر قرن بیستم لامپهای فلورسنت کاهش چشمگیری در هزینههای روشنایی ایجاد کرد اما امروز سیستمهای روشنایی LED انقلاب دیگری در عرصه روشنایی بهوجود آورده و نه تنها هزینههای روشنایی را به حداقل رسانده بلکه باعث کاهش آثار تخریبی بر روی محیط زیست نیز شدهاست.
تاریخچه شرکت:
مدیران شرکت آرام الکتریک با بیش از 25 سال سابقه، تجربه و حضور در صنعت برق و الکترونیک از سال 1396 در حوزه روشنایی با واردات انواع محصولات روشنایی حضور خود را در این بازار تثبیت نمودند. شرکت آرام الکتریک با اتکا به دانش و تخصص علمی کاربردی مدیران ارشد خود در حوزه الکترونیک، مدیریت اجرایی (MBA) و مکانیک با توجه به سیاستهای اقتصادی کشور در سال 1397 مبنی بر تولید داخلی تصمیم به احداث و راهاندازی خط تولید محصولات روشنایی در کارخانهای واقع در شهرک صنعتی خرمدشت نمود.