برند :
آرام الکتریکناموجود در انبار
تکنولوژی: SMD
فرکانس: 50 هرتز
عمر مفید: 30000 ساعت
تعداد در کارتن: 30 عدد
اثرگذاری نوری: 105 لومن بر وات
درصورت ناموجود بودن جهت استعلام تماس بگیرید
کاربردها:
نوع مهتابی این لامپ بهطورمعمول برای روشنایی محیطهای کاری مانند پارکینگها، نواحی بزرگ، ساختمانهای تجاری، ادارات، بیمارستانها و مکانهایی از این قبیل مورداستفاده قرار میگیرد.
لامپ مهتابی T8 دارای بازده نوری 80 لومن بر وات میباشد. بازده نوری در لامپهای الایدی یا المانهای روشنایی بسیار مهم است. زیرا برای هر محیطی مقدار نوری که برای روشنایی نیاز داریم دارای اهمیت بالا و متفاوت میباشد. لامپهای مهتابی در ابعاد گوناگونی ساخته و به بازار ارائه شده است. اندازه این لامپ 60 سانتیمتر است و نورمنتشر شده از آن هیچ گونه آسیبی برای چشم و پوست انسان ندارد. نور لامپ فاقد اشعههای مضری چون فرابنفش (UV) میباشد و بیضرر است. توان مصرفی لامپ مهتابیT8، 10 وات است. این لامپ ال ای دی است و طول عمر و کیفیت بالایی دارد. با استفاده از لامپ مهتابی ال ای دی در مصرف برق صرفه جویی می شود. لامپ های مهتابی فلور سنت و قدیمی انرژی بالایی هدر میدهند و به تبع آن برق بالایی مصرف میکنند و هزینههای آن نیز انجام میشود و به تبع آن مصرف برق نیز کاهش مییابد و در هزینههای ناشی از آن صرفهجویی میشود.
لامپ مهتابی دارای حباب T8 و دارای دو نوع رنگ نور آفتابی، مهتابی است. هر دو رنگ نور مناسب و طبیعی است و میتوانید در هنگام خرید رنگ نور مورد نظر خود را سفارش دهید. در ساخت لامپ از مواد مضری مانند سرب و جیوه استفاده نشده است. این لامپ ضرری برای طبیعت و موجودات زنده ندارد. لامپ مهتابی T8 موجب بالا رفتن دما نمیشود. همچنین صدای ویز ویز نمیدهد و مزاحمت ایجاد نمیکند.
ویژگیها :
- رنگ نور: مهتابی
- توان مصرفی: 10 وات
- طول: 60 سانتیمتر
- تعداد در کارتن: 30 عدد
استانداردها:
مقررات ملی ساختمان مبحث ۱۳ سال ۹۵
پیوست ۲- مبانی عمومی سیستم روشنایی داخلی صفحه ۱۷۵-۱۸۸
۲-۴-۱۳ برآورد توان کل نصب شده صفحه ۳۹-۴۰
۳-۶-۵-۱۳ روشنایی ایمنی صفحه ۶۷-۶۹
جدول ۱۳-۷-۱-۵ حداکثر افت ولتاژ در مدارهای توزیع صفحه ۸۰
۱۴-۱-۷-۱۳ سطح مقطع هادیها صفحه ۸۵
پ-۵-۱-۷ صفحه ۲۰۲
تاریخچه محصول:
با کشف آتش اولین شکل از نور مصنوعی برای روشنکردن ناحیه آتش و یا مشعل به کار گرفته شد. این چنین بود که در هزاران سال قبل از میلاد مسیح آتش در غارهای شهر پکن افروخته شد. مردم ماقبل تاریخ با ریختن روغن در چراغ، محیط اطراف خود را روشن میکردند. این چراغها از مواد طبیعی مانند سنگها، پوستهها، شاخ و برگ درختان ساخته شده بودند و با گریس پرشده و فتیله بر روی آن قرار میگرفت. از کرم شبتاب نیز بهعنوان منبع نور استفاده میشد. بعد از آن شمع و چراغ شیشهای و سفالی هم اختراع شدند، لوستر یک شکل اولیه از لامپ بود. کاهش عمده در هزینههای روشنایی با کشف روغن نهنگ رخ داد. استفاده از روغن نهنگ پس از آن که ابراهیم گسنر زمین شناس کانادایی برای اولین بار نفت سفید را در سال 1840 تولید کرد کاهش یافت و باعث شد که هزینه روشنایی باز هم کاهش یابد. در سال 1850 به علت کمبود نهنگ قیمت روغن نهنگ به طور چشمگیری افزایش یافت و همین باعث کاهش استفاده از آن در روشنایی شد
در سال 1860استفاده از گاز و نفت سفید در روشنایی به جای روغن نهنگ رواج یافت. ناقوس مرگ نهایی استفاده از روغن نهنگ در سال 1859 زمانیکه نفت خام کشف شد و صنعت نفت به وجود آمد، به صدا در آمد. روشناییهای گازی به اندازه کافی مقرون به صرفه نبود و در چراغهای خیابانی در سطح شهرها و نیز برخی از ساختمانهای تجاری و منازل افراد ثروتمند بهکار گرفته شد. افت بزرگ بعدی در قیمت روشنایی در سال 1880 با معرفی سیستمهای روشنایی قوس کربنی برای فضا و خیابانهای بزرگ و لامپهای رشتهای برای روشنایی محیط داخلی و خارجی بهوجود آمد. با گذشت زمان سیستمهای روشنایی در همه جا در کشورهای توسعه یافته رواج یافت. الگوهای خواب تغییر کرد. بهبود روشنایی در شب، امکان فعالیت بیشتر را فراهم کرد و وجود چراغهای خیابانی موجب کاهش آمار جرم و جنایت شهری گردید. در اواخر قرن بیستم لامپهای فلورسنت کاهش چشمگیری در هزینههای روشنایی ایجاد کرد اما امروز سیستمهای روشنایی LED انقلاب دیگری در عرصه روشنایی بهوجود آورده و نه تنها هزینههای روشنایی را به حداقل رسانده بلکه باعث کاهش آثار تخریبی بر روی محیط زیست نیز شدهاست.
تاریخچه شرکت:
مدیران شرکت آرام الکتریک با بیش از 25 سال سابقه، تجربه و حضور در صنعت برق و الکترونیک از سال 1396 در حوزه روشنایی با واردات انواع محصولات روشنایی حضور خود را در این بازار تثبیت نمودند. شرکت آرام الکتریک با اتکا به دانش و تخصص علمی کاربردی مدیران ارشد خود در حوزه الکترونیک، مدیریت اجرایی (MBA) و مکانیک با توجه به سیاستهای اقتصادی کشور در سال 1397 مبنی بر تولید داخلی تصمیم به احداث و راهاندازی خط تولید محصولات روشنایی در کارخانهای واقع در شهرک صنعتی خرمدشت نمود.