برند :
کاویان سیم بیهقناموجود در انبار
سایز سیم: 5*1
تولید کننده: کاویان سیم بیهق
مبدا برند: ایران
نوع محصول: سیم کولری
حداقل زمان ارسال کالا در تهران (روز کاری): 5 روز کاری
درصورت ناموجود بودن جهت استعلام تماس بگیرید
کاربردها:
کابل برق انواع متفاوتی دارد که یکی از این کابلها کابل کولری میباشد. همانطور که از اسم کابل پیداست این کابل برای سیمکشی کولر طراحی و تولید شده است.
سیم کولری یکی از انواع سیم و کابل کاویان سیم بیهق میباشد که در دسته محصولات پرکاربرد قرار دارد و میتواند در محلهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد. بر طبق گزارشات منتشر شده بیش از 50% از حریقها ناشی از سیمهای غیر استاندارد ایجاد میشوند و قابل پیشگیری هستند. علاوه بر ویژگیهای کاربردی سیم و کابل کاویان سیم بیهق، ویژگیهای اقتصادی آن نیز دارای اهمیت بوده و بسیار مقرون به صرفه و در عین حال با دوام میباشد. این سیم دارای سایزهای مختلف 4 رشته 1میلیمتری، 4ر شته 1.5میلیمتری و 5 رشته 1میلیمتری است که انتخاب سایز آن به محل مورد نظر مشتری بستگی دارد و در زمان خرید امکان انتخاب هریک از این سایزها وجود دارد.
ویژگیها:
- فروش بهصورت: کلاف و قرقره
- سایز سیم: 1*5
استانداردها:
مبحث 13 مقررات ملی ساختمان سال 95
13-7مدارها (کابل کشی – سیم کشی) صفحه 93-79
پ1-2-2 سطح مقطع هادی مشترک حفاظتی – خنثی صفحه 150-148
پ1-3 سطح مقطع هادی خنثی صفحه 160-156
تاریخچه محصول:
تاریخچه سیم و کابل بر میگردد به سال ۱۸۳۰ که اولین بار کشتیرانان از کابل به عنوان ابزار کاری خود استفاده میکردند. البته اکثر استفاده از کابل در آن زمان در کشتیرانی برای استفادههای دیگری بود. اما با پیشرفت علم سیم به کار گرفته شد و هادی آن از مس بود. اما این سیمها در آن زمان بدون عایق بودند و با فراگیرشدن صنعت برق، خطرات ناشی از برقگرفتگی نیز زیاد شد.
در سال ۱۸۷۶ اندیشه تولید کابل با روکش لاستیکی به مرحله اجرا درآمد. در این مرحله چند رشته سیم مسی را به هم تابیده و با نوعی کائوچوی طبیعی به نام گوتاپرچا روکش میکردند.
فرآیند ساخت کابل بدین شکل بود که ابتدا یک ماده عایق گیاهی را به دور رسانا پیچیده آن را در دمای ۱۳۰ تا ۱۴۰ درجه سانتیگراد خشک و سپس آن را با مواد روغنی، رزین یا موم اشباع میکردند و سرانجام با سرب روکش مینمودند. اما در سال ۱۸۸۷ شیمیدانها از راه سنتز مواد، موفق به تهیه عایقی جدید به نام باکلیت شدند که ارزانتر از لاستیک بود.
در همین دوران شبکههای با ولتاژ بالاتر نیز جای خود را باز کرده بودند به طوری که در سال ۱۸۹۸ نخستین کابل ۱۰ کیلوولت سه رشتهای، برای یک شبکه برق متناوب سه فاز ساخته شد.
در سال ۱۹۳۵ یک کارشناس سوئیسی به نام بورل با قراردادن دو الکترود در داخل روغن و با گذاشتن لایههای مختلفی از کاغذهای عایق در میان دو الکترود ولتاژ شکست این مواد را اندازهگیری کرد و نشان داد که با بهبود شرایط ساخت کیفیت عایقهای کاغذی بالا میرود و میتوان آنها را در ولتاژهای بالاتر به کار گرفت.
با این پیشرفت ساخت کابلهای با ولتاژ بالاتر روز به روز گسترش یافت و با بهرهگیری از مواد دیگری مانند EPR – PVC – PE و دامنه فعالیت در صنعت کابلسازی گشترش یافت و سرمایهگذاریهای کلانی را جذب کرد.
در سال ۱۹۵۳ برای نخستین بار کابل خشک با عایق پلیاتیلن کراس لینک (XLPE) در کارخانه جنرال الکتریک ساخته شد. عایق پلیاتیلن کراس لینک (پخته یا ولکانیزه شده) مادهای است که در پی یک واکنش شیمیایی – گرمایشی از ماده پلی اتیلن گرما – نرم به وجود میآید. این ماده از نظر ساختاری به مواد گرما – سخت (Thermoset) بسیار نزدیک است.
با این ماده جدید بود که امکان ساخت کابلهایی با ولتاژهای بسیار بالا فراهم آمد. از همین روی امروزه ساخت کابلهای فراتر از ۵۰۰ کیلوولت نیز امکانپذیر شده است.
تاریخچه سیم و کابل در ایران:
تاریخچه سیم و کابل در ایران بر اساس مستندات موجود نشان میدهد که از همان سالهای ورود کارخانه برق امینالضرب به ایران در سال ۱۲۸۲ خورشیدی سیمهای روکشدار و سپس کابل توسط همین شخص محمدحسین امینالضرب ملقب به پدر برق ایران خریداری و به ایران وارد گردید.
در سالهای نخست بهرهبرداری از انرژی برق معمولاً سیمهای روکشدار به کمک مقرهای کوچک و سفیدرنگ قرقره مانندی بر روی دیوارها و سقف اتاقها و سالنها نصب میشدند، سپس در پی بهرهگیری از انرژی برق برای راهاندازی موتورهای برقی در کارگاهها و کارخانهها، استفاده از کابلهای پیشرفتهتر آغاز گردید و با افزایش تعداد کارگاهها و کارخانهها ورود کابل نیز چشمگیرتر شد.
از سویی با جمعآوری شبکههای هوایی در شهرهای بزرگ به ویژه در تهران و اصفهان و نصب شبکههای زمینی کابل فشار ضعیف و فشار متوسط نیاز به کابلهای پیشرفته وارداتی چارهناپذیر گردید و بنگاههای برق برای تامین نیازهای گوناگون و گاهی پیچیده تنها به بازارهای برون مرزی متکی شدند و انبارهایشان پر از کابلهای متنوعی شد که از سازندگان بیشمار در سطح جهان خریداری میکردند.
برتری مدارهای کابلی و نیازهای روزافزون به شبکههای زمینی در سطح شهرها و درون کارخانهها و کارگاهها، برنامهریزان اقتصادی و فنی و سرمایهگذاران را بر این باور کشاند که با سرمایهگذاری در صنعت کابلسازی افزون بر تامین نیازهای داخلی از خروج ارز نیز جلوگیری میشود.
در این میان با پدیدآمدن زمینه ورود فناوریها و دانشهای نوین پیشرفته و برپایی پایگاههای تحقیقاتی تخصصی به روند رو به رشد پیشرفتهای علمی و فنی کمک میگردد. چنین بود که اندیشه ایجاد کارخانههای کابلسازی به وجود آمد.
تاریخچه شرکت:
شرکت کاویان سیم بیهق به منظور فعالیت در زمینه تولید انواع سیم و کابل برق و مخابراتی و تامین نیاز واحدهای صنعتی و پروژههای عمرانی با ظرفیت تولید سالانه 2400 تن مفتول مس تحت شماره 292225 به ثبت رسیده است و با تهیه طرحهای توجیهی و اجرائی اقدام به اخذ مجوزهای لازم برای احداث کارخانه تولید سیم و کابل نمود که احداث کارخانه با خرید ماشین آلات مدرن تولیدی و استفاده از تجربه متخصصین و پرسنل کار آزموده واهل فن در شهرک شکوهیه با ثبت علامت تجاری (Rueen)، آغاز و در تاریخ 1388520 شرکت موفق به دریافت پروانه بهرهبرداری تحت شماره 126202683 از اداره کل صنایع، معادن استان قم گردید و با دریافت انواع گواهینامه استاندارد ملی ایران، رسماً فعالیت تولیدی خود را آغاز و در حال حاضر واحد برگزیده تولید انواع سیم و کابل در استان میباشد. این شرکت مشی اصلی خود را تولید کلیه محصولات با کیفیت بالا مطابق با استانداردهای ملی و جهانی و حداکثر با رضایت مصرفکنندگان قرار داده که گواه این امر دریافت گواهینامه استاندارد ملی ایران و گواهینامه مدیریت کنترل کیفیت ISO:9001-2008 و تاییدیه وزارت نیرو جهت محصولات تولیدی خود میباشد.
موردی یافت نشد